Bijknopen haar

Bijknopen haar

Een haarwerk wordt maar eenmaal per jaar vergoed en dan wil je er zo lang mogelijk mee doen. Door het wassen en borstelen wordt een haarwerk in de loop der tijd steeds dunner. Als het netje zichtbaar begint te worden of als er een plek aan de voorkant of bij de scheiding is die u lelijk vindt dan is dat relatief makkelijk te herstellen door er wat haren bij te knopen. Tegenwoordig zie je steeds meer haarwerken met gaas aan de voorkant. Vaak vinden mensen dit lelijk en knippen ze het weg, maar dan knip je ook haren mee. Ik kan het zo knopen dat er geen gaas meer zichtbaar is.

Als u contact opneemt met mij dan kunt u op korte termijn bij mij terecht. Blijf niet rondlopen met een haarwerk waar je je niet happy mee voelt. Er kan meer dan je denkt.

Het bijknopen kan direct worden uitgevoerd en is klaar terwijl u wacht. U kunt via het contactformulier een afspraak maken of u kunt mij bellen. Als u een reserve haarwerk heeft, kunt u het haarwerk dat moet worden gerepareerd ook naar mij opsturen.

Het bijknopen kost €40,00 per uur inclusief BTW en inclusief het bij te knopen haar. Leden van de Alopecia Vereniging en vaste klanten krijgen 15% korting. Haarknopen.nl is van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend.