Haar knopen

Extra haar knopen in een haarwerk

Om uw haarwerk weer voller te maken kan haarknopen.nl extra haar knopen in uw haarwerk. Een haarwerk is kostbaar. U wilt er dan ook zo lang mogelijk mee doen. Als uw haarwerk dunner wordt of er randjes van de ondergrond zichtbaar worden, is het aan te raden om extra haren bij te knopen. Door extra haar te knopen wordt uw haarwerk weer voller en kan het weer een tijdje mee.

Haarwerk knopen

In uw haarwerk zijn de haren geknoopt op een ondergrond, dit kan bijvoorbeeld monofilament zijn. Dit is een soort gaas. De haren worden handmatig, machinaal of semimachinaal geknoopt. Handgeknoopt heeft als voordeel dat de haardichtheid hoger is en dat de haarrichting nauwkeuriger kan worden bepaald. Een volledig handgeknoopt haarwerk is lichter en oogt natuurlijker dan een machinaal geknoopt haarwerk.

Reparatie op afspraak

Voor haarknopen.nl maakt het niet uit hoe uw haarstuk geknoopt is en of het gemaakt is van echt haar of kunsthaar. Elke reparatie kan ter plekke uitgevoerd worden. Haarknopen.nl werkt alleen op afspraak, dit om te voorkomen dat u onnodig lang moet wachten. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen op de website. Vaak kunt u dezelfde dag nog terecht maar in elk geval binnen een week.

KostenHaar knopen

De kosten bedragen €40,00 per uur. Leden van de Alopecia Vereniging krijgen 15% korting. Dit geldt ook voor vaste klanten. Haarknopen.nl is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur. Op dinsdag en donderdag tot 18.00 uur. Op de overige dagen is haarknopen.nl tot 21.00 uur geopend.