Haaropvulling

Haaropvulling

Haaropvulling is een manier om haarproblemen te verbergen. Haaropvulling is een haarstukje in uw eigen haarkleur en stijl dat door middel van klemmetjes, clips, tape of kleefvloeistof aan uw eigen haar wordt bevestigd.

Haren bijknopen

Voor haaropvulling geldt net als voor een haarwerk dat onderhoud belangrijk is. Ook een haarstuk kan op bepaalde punten wat dunner worden in het gebruik. Net als bij een haarwerk kan ook in een haarstukje extra haar bijgeknoopt worden. Een zichtbaar randje kan op deze manier ook netjes worden weggewerkt.

HaaropvullingKlaar terwijl u wacht

Haarknopen.nl kan uw haarstukje weer mooi vol maken door extra haren bij te knopen. Alle reparaties kunnen ter plekke worden uitgevoerd en zijn klaar terwijl u wacht. Ineke Slis van haarknopen.nl werkt alleen op afspraak om te voorkomen dat u lang moet wachten. U kunt een afspraak maken via het contactformulier op de website. Meestal kunt u nog dezelfde dag terecht maar in elk geval binnen een week. Wilt u liever niet reizen? Dan kunt u in overleg uw haaropvulling ook naar ons opsturen.

Kosten bijknopen

Het bijknopen van extra haren kost €40,00 per uur inclusief BTW. Leden van de Alopecia Vereniging krijgen 15% korting. Dit geldt ook voor vaste klanten. Het maakt nier uit of het nu om een haarstukje met echte haren of kunstharen gaat. Haarknopen.nl is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur. Op dinsdag en donderdag tot 18.00 uur. Op de overige dagen is haarknopen.nl tot 21.00 uur geopend.