Haarwerk

Haarwerk

Heeft uw haarwerk een opknapbeurt of reparatie nodig? Dan bent u bij haarknopen.nl aan het juiste adres.

Wat is een haarwerk?

Een haarwerk is een kunstmatig kapsel dat wordt gebruikt ter vervanging van blijvend of tijdelijke uitgevallen haren op bepaalde delen van het hoofd. Er zijn verschillende soorten haarwerken en de mate van haaruitval bepaalt welk haarwerk het beste bij u past. Een haarwerk bedekt het hele hoofd, een haarstuk wordt gebruikt om een kale plek weg te werken. Een haarwerk wordt ook wel pruik genoemd.

Reparaties

Een haarwerk is best prijzig. U wilt er dan ook zo lang mogelijk mee doen. Als het haarwerk wat dunner wordt op bepaalde plekjes is dat redelijk makkelijk te verhelpen door er wat haar bij te knopen. Ook een lelijk stukje scheiding of een zichtbaar stukje van een netje kan met wat extra haren netjes worden weggewerkt.

HaarwerkOp afspraak

Of u nu een haarwerk heeft van echt haar of van kunsthaar, bij haarknopen.nl kunnen wij extra haren bijknopen. Alle reparaties kunnen direct uitgevoerd worden en zijn klaar terwijl u wacht. Haarknopen.nl werkt alleen op afspraak om onnodig lang wachten te voorkomen. Via het contactformulier maakt u vaak nog een afspraak voor dezelfde dag. U kunt uw haarwerk na overleg ook naar ons opsturen als u liever niet reist.

Het bij knopen kost €40,00 per uur inclusief BTW. Leden van de Alopecia Vereniging en vaste klanten krijgen 15% korting. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend.