Haarwerken Breda

Haarwerken in Breda en omgeving

Extra haren laten knopen in uw haarwerken in Breda of omgeving? Dat kan bij haarknopen.nl.

Voor wie zijn haarwerken?

Haarwerken worden gedragen om dunner haar, kale plekken in het haar of kaalheid te maskeren. Als u merkt dat uw haar dunner wordt of er komen kale plekken, dan kunt u het beste een dermatoloog raadplegen. Haarverlies kan onder andere veroorzaakt worden door bepaalde medicijnen, ijzertekort, een schildklieraandoening of een haarziekte. Ook de overgang kan zorgen voor haarverlies. Niet altijd is haarverlies op te lossen en dan kunt u het camoufleren met een haarwerk. Met een machtiging van een arts wordt een haarwerk (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Haarwerken BredaKostbaar

Een haarwerk is kostbaar en de vergoeding van de zorgverzekeraar krijgt u maar eenmaal per jaar.  Om langer met uw haarwerk te doen is het verstandig om nooit een kam te gebruiken om het haar in model te brengen, maar altijd een borstel. Met een kam trekt u te makkelijk haren uit uw haarwerk en die groeien niet terug. Uw haarwerk slijt door het dragen (zeker als u het ook ’s nachts draagt) en na verloop van tijd kan het netje zichtbaar worden. Dit kan gemakkelijk verholpen worden door er haren bij te knopen.

Haarknopen.nl werkt alleen op afspraak, dit om te voorkomen dat u onnodig lang moet wachten. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen op de website. De kosten bedragen €40,00 per uur. Leden van de Alopecia Vereniging en vaste klanten krijgen 15% korting. Wilt u extra haren bij laten knopen in uw haarwerken in Breda of omgeving? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze website.