Haarwerken Den Bosch

Reparaties van haarwerken in Den Bosch en omgeving

Reparaties van uw haarwerken in Den Bosch en omgeving? Dan bent u bij haarknopen.nl aan het juiste adres.

Wat is een haarwerk?

Een haarwerk is een kunstmatig kapsel dat wordt gebruikt ter vervanging van blijvend of tijdelijke uitgevallen haren op bepaalde delen van het hoofd. Er zijn verschillende soorten haarwerken en de mate van haaruitval bepaalt welk haarwerk het beste bij u past.

Hoe worden haarwerken gemaakt?

  1. De haren worden naast elkaar gelegd zodat de punten dezelfde kan op wijzen.
  2. Het haar wordt veredeld. Dit houdt in dat het haar in een chemisch proces wordt gereinigd. Het verliest zijn natuurlijke kleur.
  3. Het haar krijgt de gewenste kleur (synthetische haren hebben al een kleur, stap 2 en 3 zijn niet van toepassing)
  4. Het haar wordt op een ondergrond, een kapje van een soort gaas, geknoopt
  5. Eventueel wordt het haar gekruld.

Op de kale hoofdhuid wordt haarwerk met tape of medicinale lijm vastgeplakt. Bij mensen die zelf nog haar hebben kan het haarwerk met klemmetjes worden vastgezet.
Sommige haarwerken zijn met buisjes, draad of clips aan het nog aanwezige haar bevestigd. Deze haarwerken moeten elke 6 tot 8 weken opnieuw worden vastgemaakt omdat het eigen haar groeit. Dit opnieuw bevestigen kunt u ook bij haarknopen.nl laten doen.

Haarwerken Den Bosch

Dunner wordende haarwerken in Den Bosch en omgeving

Een haarwerk kan na verloop van tijd dunner worden. Dit kan verholpen worden door haren bij te knopen. Haarknopen.nl kan dit voor u doen. De kosten bedragen €40,00 per uur. Leden van de Alopecia Vereniging en vaste klanten krijgen 15% korting.

Wilt u extra haren laten bijknopen in uw haarwerken in Den Bosch of omgeving? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze website.