Haarwerken Tilburg

Reparatie van haarwerken in Tilburg en omgeving

Haarwerken in Tilburg en omgeving kunt u laten repareren bij haarknopen.nl.

Doe zo lang mogelijk met uw haarwerk

Een haarwerk is best prijzig. U wilt er dan ook zo lang mogelijk mee doen. Als het haarwerk op bepaalde plekjes wat dunner wordt, kan dat redelijk makkelijk verholpen worden door er wat haar bij te knopen. Ook een lelijk stukje scheiding of een zichtbaar stukje van een netje kan met wat extra haren netjes worden weggewerkt. Maak uw haarwerken in Tilburg weer wat voller door haren bij te laten knopen.

Ter plekke gerepareerd

Voor haarknopen.nl maakt het niet uit of uw haarstuk machinaal of handgeknoopt is en of het gemaakt is van echt haar of kunsthaar. Elke reparatie van uw haarwerk kan ter plekke uitgevoerd worden. Haarknopen.nl werkt alleen op afspraak, dit om te voorkomen dat u onnodig lang moet wachten. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen op de website. Vaak kunt u dezelfde dag nog terecht maar in elk geval binnen een week.

Haarwerken TilburgOok ‘s avonds

De kosten bedragen €40,00 per uur. Leden van de Alopecia Vereniging krijgen 15% korting. Dit geldt ook voor vaste klanten. Haarknopen.nl is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur. Op dinsdag en donderdag tot 18.00 uur. Op de overige dagen is haarknopen.nl tot 21.00 uur geopend. Wilt u uw haarwerken in Tilburg of omgeving laten repareren? Maak een afspraak via het contactformulier op de website.